دیوار چینی همدان

تیغه چینی و دیوار چینی چیست؟

دیوارها یکی از عناصر پایه ای در ساختمان هستند که به عنوان جدا کننده‌ی فضاهای داخلی و محافظت کننده در مقابل فضای بیرونی عمل می کنند. همچنین دیوارها اغلب وزن ساختمان را نیز تحمل می کنند و نقش مهمی در ایمنی ساختمان دارند. به دیوارهای داخلی ساختمان اصطلاحا تیغه گفته می شود که اغلب 10 سانتیمتری هستند. دیوارهای بیرونی نیز 15 سانتیمتری می باشند. تیغه چینی و دیوار چینی در ساختمان پس از ستون گذاری و کف سازی شروع می شود که به آن مرحله‌ی سفت کاری نیز می گویند. از مصالح گوناگونی در دیوار چینی و تیغه چینی ساختمان استفاده می شود. به عنوان مثال دیوار چینی با سنگ لاشه، دیوار چینی با آجر، دیوار چینی با بلوک سفالی، دیوار چینی با بلوک سیمانی و دیوار چینی با بلوک گچی. تیغه چینی در ساختمان با استفاده از هر یک از این مصالح مزایا و معایب خود را دارد که پیش از این نیز در مقالهبررسی روش اجرای انواع مصالح جدا کننده فضاها (تیغه چینی)“در کیلینک یدی بررسی و منتشر شده است. تیغه چینی دیوارها یک فرآیند کاملا تخصصی ست و اجرای درست و اصولی آن بسیار حائز اهمیت می باشد.

در چه صورت به یک پیمانکار اجرای تیغه چینی و دیوار چینی نیاز دارید؟

همانطور که اشاره کردیم اجرای درست و اصولی تیغه چینی و دیوار چینی اهمیت بسیار زیادی دارد و این مسئله مشروط به استخدام یک استادکار و بنای ماهر و با تجربه است. به طور کلی در هر پروژه ای که نیاز به دیوار چینی داشته باشید،  به یک پیمانکار با تجربه برای اجرای تیغه چینی و دیوار چینی هم نیاز خواهید داشت. مثلا اجرای دیوارهای بیرونی و دیوارهای داخلی ساختمان، دیوار چینی حیاط، دیوار چینی باغ و یا دیوار چینی باغچه. البته دیوار چینی باغچه ها اغلب به صورت دیوار چینی سنگی می باشد که توسط متخصصین سنگ کاری انجام می شود و روند اجرای آن متفاوت از روش اجرای تیغه چینی و دیوار چینی ساختمان است.

تیم تخصصی کلینیک یدی
مشاوره و کارشناس حضوری

نکات درباره تیغه چینی و دیوار چینی

نکات زیادی وجود دارند که در هنگام اجرای دیوار چینی لازم است به آن ها توجه کنید. در اینجا به برخی از این نکات اشاره می کنیم. مثلا اینکه به تمیز و صاف بودن محل دیوار چینی توجه کنید. لازم است که ابتدا پی دیوار با خاک آهک پوشش داده شده و سپس دیوار چینی شروع شود. این کار مانع از مانع از رویش گیاه در حین دیوار چینی می گردد. دقت کنید که برای دیوار چینی در ارتفاع نیاز به استفاده از داربست می باشد. توجه داشته باشید که درستی اجرای دیوار چینی همواره کنترل شود. زیرا در غیر این صورت احتمال ریزش دیوار وجود خواهد داشت. این کار از طریق ابزارهای کنترل از جمله تراز برای کنترل صاف بودن سطح دیوار، شاقولبرای کنترل کج نبود دیوار و گونیای بنایی برای کنترل عمود بودن آن انجام می گیرد